Overdracht van uw onderneming

Buttonwood helpt u zowel bij de voorbereiding, grondige Analyse en optimalisering van u structuur met het oog op overname. Alsook staan wij u bij met de waardering en de bemiddeling bij de overdracht.

Financiële structurering

Onze expertise inzake financiële analyse helpt u eventuele zwaktes in de financiële structuur van uw onderneming te herkennen. Wij bieden u vervolgens advies om deze te verbeteren door versterking van het Eigen Vermogen zodat de verbeterde verhouding (leverage) tot het Vreemd Vermogen uw bedrijf een gezondere financiële structuur biedt.

Strategische Advies

​Dankzij ons International Netwerk en uitgebreide ervaring in diverse segmenten van het bedrijfsleven, kunnen wij u met kennis van zaken strategisch advies verstrekken bij het bepalen van de toekomstperspectieven van uw onderneming.

Opvolging binnen de famillie

Het effect van schenkings- en/of successiebelasting valt niet te onderschatten doch wordt met deskundig juridisch advies onder controle gehouden. Onze juridisch-fiscale planning kan u en uw familie heel wat leed besparen. De planning tijdig aanvatten is hierbij van cruciaal belang!

Investeringopportuniteiten

Via ons uitgebreid netwerk kunnen we zowel opportuniteiten aanbieden om te investeren in bedrijven als in vastgoedprojecten, zowel in binnen als buitenland. Deze vastgoedprojecten kunnen nuttig zijn voor professioneel alsook privé gebruik.

Overname van een bedrijf

​Indien u zelf een bedrijf wenst over te nemen of er als aandeelhouder wenst in te participeren dan kunnen wij u daarin adviseren en begeleiden. Onze evaluatie van de vraagprijs aan de hand van een eigen waardebepaling, onderzoek van de boekhouding (due diligence) of een fiscaal–juridische doorlichting kunnen voor u bijzonder nuttig zijn bij het maken van uw keuze.